Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • ПРОДУКТОВО МЕНЮ

Всички пратки с наложен платеж се изпращат с услугата Пощенски паричен превод ! Услугата е маркирана със знака Х в товарителницата на куриера като "п.превод" и разписката за пощенския превод издадена от куриерската фирма играе ролята на касов бон. В случай на издаване на фактура, тя ще бъде изпратена вътре в пратката, като за нейното осчетоводяване потребителя трябва задължително да изиска от куриера разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж и да я прикрепи към фактурата !

 

При получаване на стоката ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Тя заменя касовия бон към фактурата!!!

Вижте всички статии

Маска за дълга и гъста коса с къри листа!

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%


Зимата наближава с пълна скорост. Навън става студено и въпреки, че се радваме на красивите есенни листа и нямаме търпение да сложим зимните ски и да се спускаме по заснежените писти, не можем да не усетим и разликата в състоянието на косите си. Затова ще ви споделим нашата новооткрита рецепта за дълга, сияйна и гъста коса! 

 

Нужни съставки:

- 2-3 сухи листа къри

- 3 с.л. био кокосово масло

Вземете купа и разтопете на водна баня 3-4 с.л. био кокосово масло, заедно с 2-3 сухи листа от къри. Когато листата почернеят, махнете купата и оставете да изстине. След това нанесете сместа по дължината на косата, вържете на кок (може да завиете главата с кърпа) и стойте с маската за около час. Изплакнете с мек шампоан за ежедневна употреба и вижте резултата!


Ние обожаваме тази маска за коса и вече виждаме красивата промяната, а вие?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари