Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • ПРОДУКТОВО МЕНЮ

Всички пратки с наложен платеж се изпращат с услугата Пощенски паричен превод ! Услугата е маркирана със знака Х в товарителницата на куриера като "п.превод" и разписката за пощенския превод издадена от куриерската фирма играе ролята на касов бон. В случай на издаване на фактура, тя ще бъде изпратена вътре в пратката, като за нейното осчетоводяване потребителя трябва задължително да изиска от куриера разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж и да я прикрепи към фактурата !

 

При получаване на стоката ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Тя заменя касовия бон към фактурата!!!

Вижте всички статии

5 неочаквани ползи от джинджифила

Джинджифилът е любима подправка на много хора. Той е известен с това, че с негова помощ се отслабва. За целта се използва чай от джинджифил, който се приготвя от парченце корен от джинджифил, което представлява квадрат със страни около сантиметър.

Джинджифилът се залива с 400 милилитра вряла вода и се оставя да престои четири часа. След това се прецежда и се пие с лимон и мед. Благодарение на ценните съставки вджинджифила той действа на организма благотворно и спомага за бързото сваляне на килограми.

Джинджифилът е една от най-ароматните подправки за кулинарните ви вълшебства. Можете да го добавяте в супиястия и дори да поръсвате салатите си с джинджифил на прах.

Джинджифил
 

Джинджифилът е незаменим ароматизатор на ориза, той се използва и за приготвянето на много десерти. Ако добавите подправката в края на приготвянето на ястието или десерта, ароматът й ще е по-силен.

Но освен че е ароматна подправка и се използва като чай за отслабване, джинджифилът може да се използва и за други полезни цели.

Ако редовно пиете чай от джинджифил или го използвате като подправка за ястията, супите и салатите си, ще се радвате на много доброкръвно налягане.

Джинджифилът намалява високото кръвно налягане, а също така намалява и нивата на вредния холестерол в организма на човека. Благодарение на ароматния корен ще се чувствате много по-добре.

Джинджфил на Прах
 

Ако дъвчете от време на време парченце корен от джинджифил – без да го гълтате, естествено – това ще подобри здравината на зъбния ви емайл.

Джинджифилът се препоръчва след травми изаболявания, тъй като спомага за преодоляването на болката и на възпалението и има силна възстановителна функция.

Джинджифилът влияе положително върху мъжкото здраве. Редовната употреба на тази ароматна подправка влияе добре върху потентността.

Джинджифилът, независимо дали е в ястия или във вид на чай, действа укрепващо на имунната система. Ако редовно използвате джинджифил, това ще ви предпази от редица заболявания.

Джинджифилът не се препоръчва на хора, които имат стомашно-чревни заболявания илиязва. Бременните трябва да внимават с джинджифила, от него трябва да се въздържат и кърмачките.

Източник:gotvach.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари